Openclaims haalt EUR 1.3 miljoen op voor uitbreiding van Repair-as-a-service

 

Amsterdam – De Nederlandse startup Openclaims heeft een investering van EUR 1.3 miljoen opgehaald. Met deze tweede investeringsronde breidt Openclaims het team uit om verder te groeien in de Nederlandse markt. Ook wordt de gang naar het buitenland voorbereid. De investering komt van een groep huidige investeerders, waaronder Velocity Capital en Tablomonto.

Repair-as-a-service voor autoschadeherstel

Openclaims biedt Repair-as-a-service voor verzekeraars, volmachten en intermediairs. Dit is een one-stop oplossing voor schadeherstel waarmee verzekeraars alle vormen van autoschade kunnen afwikkelen. Co-founder Lex Orie: “Wij helpen onze klanten met het inrichten van de allerbeste klantenservice. Niet door het uitrollen van een dure rode loper, maar juist als de driver voor lagere kosten in hun proces.

Groei in Nederlandse markt

Openclaims begon in 2015 en werkt inmiddels voor verschillende partijen in de verzekeringsmarkt. O.a. Centraal Beheer, Ditzo, Independer en Hema Verzekeringen maken gebruik van de slimme technologie van Openclaims. Met deze investeringsronde zal Openclaims het team, dat bestaat uit meer dan 20 medewerkers van 7 nationaliteiten, verder uitbreiden op het gebied van Marketing, Sales en Development.

Ontvang ook onze nieuwsberichten en artikelen

Geen spam, max 3 berichten per maand.

Anderen bekeken ook

Rob Kranenbarg versterkt team Openclaims

Rob Kranenbarg versterkt team Openclaims   Onlangs is Rob Kranenbarg, voormalig Manager Schade bij Inshared, gestart bij Openclaims als Head of Platform Performance. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het schaalbaar inrichten van de operatie en alle processen...

Lees meer

Openclaims wint NVGA am: Innovatieprijs met WA Connect

Openclaims wint NVGA am: Innovatieprijs met WA Connect   Utrecht – Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de NVGA am: Innovatieprijs is Openclaims gekozen tot de winnaar. Openclaims sleept deze prijs in de wacht met WA Connect: een schadeverhaalservice voor...

Lees meer