Openclaims insurtech startup van het jaar

Utrecht, 21 april 2017. Tijdens de jaarlijkse Dutch Fintech Awards is de Amsterdamse startup Openclaims gekozen tot insurtech startup van het jaar 2017. Het bedrijf werd gekozen uit een longlist van 13 startups, actief in de insurtech sector.

Openclaims won de competitie met haar innovatieve veilingconcept, waarmee ze verzekeraars helpt bij het inkopen en afwikkelen van autoschadeherstel.

Jury

Tijdens een voortraject werden de meest belovende insurtech startups van Nederland geselecteerd en kon ook het publiek haar stem uitbrengen. De top drie kreeg de mogelijkheid om zichzelf te presenteren op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Een jury, bestaande uit onder andere Alexander Ribbink (Keen Ventures) en Johan van Mil (Peak Capital), koos Openclaims gezamenlijk met FRISS tot beste insurtech startup van Nederland.

CEO van Openclaims Lex Orie toonde zich verheugd: “Wij zijn erg trots op deze prijs. Het bevestigt de route die we samen met onze klanten bewandelen en geeft extra energie aan ons team”. De onderneming verwacht haar concept de komende jaren ook internationaal uit te kunnen rollen.

Ontvang ook onze nieuwsberichten en artikelen

Geen spam, max 3 berichten per maand.

Anderen bekeken ook

Rob Kranenbarg versterkt team Openclaims

Rob Kranenbarg versterkt team Openclaims   Onlangs is Rob Kranenbarg, voormalig Manager Schade bij Inshared, gestart bij Openclaims als Head of Platform Performance. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het schaalbaar inrichten van de operatie en alle processen...

Lees meer