Rob Kranenbarg versterkt team Openclaims

 

Onlangs is Rob Kranenbarg, voormalig Manager Schade bij Inshared, gestart bij Openclaims als Head of Platform Performance. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het schaalbaar inrichten van de operatie en alle processen van het digitale herstelplatform voor autoschades.

Schaalbaarheid

Rob Kranenbarg heeft veel ervaring met digitale innovatie bij verzekeraars. Hij werkte hiervoor 7 jaar als Manager Schade bij Inshared. Hier was hij medeverantwoordelijk was voor de digitale schadeafhandeling en de inkoop van het schadeherstel. Voor Openclaims is de komst van Kranenbarg een logische uitbreiding van het team. COO Stephan Stergiou: “We bevinden ons in een snelle groeifase. Met Rob aan het roer van Platform Performance kunnen we onze dienstverlening verder schalen en onze groei versnellen, ook in het buitenland.”

Innovatie

Voor Kranenbarg is de stap naar Openclaims een goede manier om zijn ervaring voor een groeiend bedrijf in te zetten. Stergiou: “Robs kennis van de verzekeringsmarkt en schadeherstel is van onschatbare waarde voor een jong fintechbedrijf waar veel collega’s niet uit de branche komen.” Kranenbarg: “Met Openclaims zetten we een echte innovatie neer in de markt. Wat mij aanspreekt is dat we hier met een razendsnelle executie continue nieuwe processen ontwikkelen.”

Over Openclaims

Openclaims biedt digitaal herstelmanagement voor verzekeraars, volmachten en intermediairs. Met deze one-stop oplossing voor schadeherstel kunnen verzekeraars alle vormen van autoschade afwikkelen. Hiermee bieden ze hun klanten een ongeëvenaarde ervaring in het herstel wat zorgt voor fundamentele reductie van claim- en herstelkosten. Openclaims werkt inmiddels voor verschillende partijen in de verzekeringsmarkt. O.a. Centraal Beheer, Ditzo, Independer, Risk en Waarborgfonds maken gebruik van de slimme technologie van Openclaims. In 2017 won deze startup zowel de Dutch Fintech Awards als de European Fintech Awards, in 2018 won Openclaims de NVGA am: Innovatieprijs.

Ontvang ook onze nieuwsberichten en artikelen

Geen spam, max 3 berichten per maand.

Anderen bekeken ook

Openclaims wint NVGA am: Innovatieprijs met WA Connect

Openclaims wint NVGA am: Innovatieprijs met WA Connect   Utrecht – Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de NVGA am: Innovatieprijs is Openclaims gekozen tot de winnaar. Openclaims sleept deze prijs in de wacht met WA Connect: een schadeverhaalservice voor WA-klanten...

Lees meer